ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Τρόποι Αποστολής - Επιστροφής

Τρόποι Αποστολής - Επιστροφής

  • Τα εμπορεύματα αποστέλλονται, με χρέωση παραλήπτη, σε όλη την Ελλάδα και παραδίδονται επί πεζοδρομίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε στην έδρα μας τη μεταφορική εταιρία ή την εταιρία courier της επιλογής σας με δική σας χρέωση, για να παραλάβει τα εμπορεύματα, εφόσον προηγουμένως τα έχετε εξοφλήσει.
  • Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την έδρα μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά παραδίδονται δωρεάν για τιμολόγια άνω των 50 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς τον τρόπο παραλαβής τους από την έδρα μας.
  • Τα εμπορεύματα δεν δίνονται επί παρακαταθήκη και ως εκ τούτου αλλαγές και επιστροφές δεν γίνονται δεκτές (εξαιρούνται ελαττωματικά εμπορεύματα τα οποία αλλάζονται, εντός 10 ημερών από την παραλαβή, και εφόσον ενημερωθεί γραπτώς η εταιρία μας για το πρόβλημα). Τα μηχανήματα δεν επιστρέφονται, αν έχουν βλάβη εντός εγγύησης επισκευάζονται δωρεάν, (εκτός εγγύησης επιβαρύνεστε το κόστος επισκευής).
  • Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής και να σταλεί μαζί με το Δελτίο Αποστολής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει, με την εταιρία που παραλάβατε τα εμπορεύματα, στη έδρα μας.
  • Αν ο πελάτης δεν παραλάβει τα εμπορεύματα που παρήγγειλε, η 3ΜΕ ΣΑΙΝ ΕΠΕ. επιφυλάσσεται για τη διεκδίκηση αποζημίωσης (εξόφληση τιμολογίου, κόστος συσκευασίας, μεταφορικά έξοδα αποστολής & επιστροφής).
  • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντοτε για λογαριασμό και κίνδυνο του παραλήπτη και η παράδοσή τους στο αρμόδιο γραφείο μεταφορών, θεωρείται παράδοση στην έδρα του.
  • Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή του είδους και να το επιστρέψει στον διανομέα άλλως να αναγγείλει την ύπαρξη αισθητικών ελαττωμάτων σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του είδους ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα και θεωρείται ότι το αισθητικό ελάττωμα προκλήθηκε μετά την παράδοση. Σε περίπτωση έγκαιρης δήλωσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με άλλο, χωρίς το εξωτερικό, αισθητικό ελάττωμα. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Επικοινωνία

3ME Sign Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 122293804000

3Me Sign Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 122293804000

Μπαξεβανίδης Α.Ε.:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr