ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
  • ΚΟΠΤΙΚΑ

Κοπτικά

Ανακάλυψε τα καλύτερα κοπτικά βινυλίου στην 3me και δημιούργησε εντυπωσιακά γραφικά είτε είσαι αρχάριος είτε επαγγελματίας.

Εδώ θα βρεις plotters κορυφαίων εταιρειών που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες σου και σε απίστευτα προσιτή τιμή. Πιο συγκεκριμένα, στην 3me θα βρεις κοπτικό plotter, δηλαδή μηχάνημα κοπής που ερμηνεύει εντολές από έναν υπολογιστή για τη δημιουργία γραμμικών σχεδίων, από εταιρείες κολοσσούς όπως GCC, GRAPHTEC και MIMAKI.

Απόκτησε σήμερα κοπτικό βινυλίου σε τιμές που μόνο η 3me μπορεί να σου προσφέρει και δημιούργησε γραφικά και σχέδια, επιγραφές, αυτοκόλλητα, ετικέτες και λογότυπα για να φτιάξεις ρούχα με θερμομεταφορά για εσένα και τους πελάτες σου.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα βρεις μόνο κοπτικά βινυλίου και plotters, αλλά και βάσεις κοπτικών καθώς και σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας χαρτιού σε διάφορα μεγέθη για να αυξήσεις την παραγωγικότητα του επιτραπέζιου plotter σου, καθώς και όλες τις πρώτες ύλες που θα χρειαστείς για τα σχέδιά σου, όπως βινύλια κοπής σε πλήθος χρωμάτων και υφών, βινύλια επιγραφών, φλόκους κοπής κ.α.

Εμπιστεύσου τις δεκαετίες εμπειρίας της 3me και απόλαυσε αξιόπιστη υποστήριξη και ασυναγώνιστες τιμές.

Τι κοπτικό βινυλίου να αγοράσω;

Στην αγορά διατίθενται πολλά μηχανήματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Ένα κοπτικό της GRAPHTEC προσφέρει στους επαγγελματίες ποιότητα και αξιοπιστία, με ασυναγώνιστη ταχύτητα κοπής, ενώ υπάρχουν και κοπτικά με αυτόματα συστήματα περιγραμμικής κοπής, ιδανικά για να ξακρίσουν ένα τυπωμένο βινύλιο για θερμομεταφορά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν ψάχνεις, στην 3me θα το βρεις!