ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Προφίλ

Προφίλ

About us
 • Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. ιδρύεται το 1973 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία διαφημιστικού – επιχειρηματικού δώρου. Η εταιρεία αναπτύχθηκε με ραγδαίους ρυθμούς ακολουθώντας με συνέπεια τη βασική φιλοσοφία για ολοκληρωμένη και υπεύθυνη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε μια ευαίσθητη και απαιτητική αγορά όπως αυτή του επιχειρηματικού δώρου.

  Σαράντα και πλέον χρόνια προσφοράς έχουν αναδείξει την ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. ως μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου και έναν στρατηγικό συνεργάτη για τους σύγχρονους επιχειρηματίες. Σήμερα η εταιρεία παρουσιάζει στην collection της πάνω από 800 επιλεγμένα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο που προέρχονται από επιλογές γνωστών οίκων του εξωτερικού (Ευρώπης και Ασίας), καθώς και από παραγωγές της ιδίας.

  Θέλοντας να προσφέρει ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στους πελάτες της ιδρύει το 1995 την 3ΜΕ SIGN ΕΠΕ. Μια εταιρεία με αξεπέραστη προσφορά στο χώρο της εκτύπωσης και της επιγραφής που φέρνει στην Ελλάδα ότι νέο και καινοτόμο έχει να επιδείξει ο κλάδος.

  Στην γκάμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται από μηχανήματα και υλικά για sublimation, μεταξοτυπία, ταμπονογραφία, επιγραφές, ψηφιακή εκτύπωση, laser, CNC router, χαρακτικά, υλικά θερμομεταφοράς ως μεταλλικά εξαρτήματα και άλλα αναλώσιμα.

  Επιμένοντας πάντα στην συνεχή ανάπτυξη και ανανέωση το 2002 η εταιρεία ανοίγει το υποκατάστημα της στην Αθήνα για ακόμη καλύτερη καί άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Πέρα όμως αυτών των δραστηριοτήτων τα τελευταία χρόνια ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ έχει αποκτήσει μερικές από τις πιο δυνατές συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού τόσο στο χώρο του διαφημιστικού δώρου όπως είναι η STEDMAN & η PF Concept όσο στο χώρο των μηχανημάτων και αναλωσίμων όπως είναι η Chemica, Mimaki, Graphtec, Rutland, Union κλπ. κάτι που τον καθιερώνει μοναδικό στο χώρο της αγοράς

  Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, ιδιόκτητο κατάστημα στην νέα Δυτική είσοδο 650 τμ. ,υποκατάστημα στην Αθήνα , πελατολόγιο 3.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και με κύκλο εργασιών στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ αντιπροσωπεύει μια σταθερή αξία, προτείνοντας και διαμορφώνοντας τις εξελίξεις ως leader στην αγορά του επιχειρηματικού δώρου των μηχανημάτων και αναλωσίμων.

  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ χαρακτηρίζεται από δυναμική και προσωπικότητα, εφαρμόζοντας υψηλά ποιοτικά standards, σύγχρονες μεθόδους marketing και άριστη ποιότητα προϊόντων, κάτι που τον καθιερώνει μοναδικό στο χώρο της αγοράς,