ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
  • METAΞΟΤΥΠΙΑΣ

Ψάχνεις τα καλύτερα μηχανήματα για μεταξοτυπία; Επισκέψου σήμερα την 3ΜΕ και βρες ό,τι χρειάζεσαι!

Η μεταξοτυπία αποτελεί κλασική μέθοδο εκτύπωσης εδώ και πολλά χρόνια, με φανατικούς υποστηρικτές που την προτιμούν λόγω της ευκολίας στη χρήση και των διαφορετικών ειδών πάνω στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Στην εταιρεία μας θα βρεις χειροκίνητους μύλους μεταξοτυπίας για μικρή παραγωγή T-shirt, αλλά και αυτόματους μύλους μεταξοτυπίας για μεγαλύτερες παραγωγές. Μηχανήματα μεταξοτυπίας με vacuum για τύπωμα σε χαρτί ή αυτοκόλλητο, καθώς και χειροκίνητες ή αυτόματες μηχανές για πολλές άλλες χρήσεις.

Πιο αναλυτικά, οι χειροκίνητες καθώς και οι αυτόματες μηχανές μεταξοτυπίας που θα βρεις στην 3ΜΕ  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπλουζάκια, επίπεδα μικροαντικείμενα καθώς και σε κυλινδρικά.

Αν ασχολείσαι με την τέχνη της μεταξοτυπίας, θα χρειαστείς επίσης φωτομεταφορείο και σχάρα ή φούρνο για στέγνωμα!

Οι φούρνοι μεταξοτυπίας χρησιμοποιούνται για να στεγνώσουν τα αντικείμενα που μόλις έχουν τυπωθεί, και βγαίνουν επίσης σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις απαιτήσεις. Υπάρχουν φούρνοι για γρήγορο στέγνωμα μικροαντικειμένων, αλλά και μεγαλύτεροι για το στέγνωμα υφασμάτων.

Για στέγνωμα του τυπώματος σε T-shirt, χαρτιά, αυτοκόλλητα και μικροαντικείμενα όπως στυλό ή αναπτήρες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο - σχάρα μεταξοτυπίας πολλαπλών θέσεων, για εξοικονόμηση χώρου.

Μόνο στην 3ΜΕ θα βρεις τα καλύτερα μηχανήματα για μεταξοτυπία σε τιμές μοναδικές!

Άλλωστε ο εξοπλισμός στη μεταξοτυπία είναι εξειδικευμένος, και χρειάζεσαι συνεργάτες και προμηθευτές με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκτύπωσης για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Επισκέψου τα καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επωφελήσου από την μεγάλη ποικιλία σε μελάνια μεταξοτυπίας, πρέσες θερμομεταφοράς, αλλά και DTF εκτυπωτές, για να φέρεις εις πέρας κάθε project, όσο απαιτητικό κι αν είναι!

Φίλτρα

Αποτελέσματα Προϊόντων: 41

METAΞΟΤΥΠΙΑΣ

Αποτελέσματα 1 - 20 από 41