ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
  • ΜΠΟΥΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Στην 3me θα βρεις μία πλήρη γκάμα από μπουντουζιέρες για κάθε χρήση.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, μπορούμε να βοηθήσουμε. Ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή της 3me από μπουντουζιέρες αυτόματες αλλά και μικρές χειροκίνητες που ανταποκρίνονται σε κάθε επαγγελματία.

Βρες μπουντουζιέρες χειρός για εύκολη τοποθέτηση σε οποιοδήποτε ύφασμα, όπως μουσαμάδες, τέντες, κουρτίνες κ.α. Ένα χειροκίνητο εργαλείο για μπουντούζια μεταφέρεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος εφαρμογών.

Εδώ θα βρεις επίσης και μπουντουζιέρες πάγκου για πιο απαιτητικές εργασίες. Επικοινώνησε σήμερα με την 3me και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με όλα τα προϊόντα μας καθώς και να σου δώσουμε πληροφορίες για την ημιαυτόματη πρέσα για μπουντούζια με δυνατότητα προσαρμογής αυτόματου καλουπιού διαφόρων μεγεθών από 3,5 έως 20mm.

Τέλος, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις καλούπια μπουντουζιέρας από ανοξείδωτο χάλυβα 10 και 12 χιλ. καθώς και σετ που περιλαμβάνει την επαγγελματική μπουντουζιέρα και τα παρελκόμενα.

 

Πού και πώς χρησιμοποιείται η μπουντουζιέρα;

Η μπουντουζιέρα χρησιμοποιείται για να κάνουμε τρύπες και να τοποθετήσουμε τα αντίστοιχα μπουντούζια σε πανό, πινακίδες, τέντες, πανιά κ.λπ.

Είναι μια απαραίτητη διαδικασία όταν απαιτείται ενίσχυση των οπών για να αποφευχθεί το τρίψιμο και η φθορά, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους, και για τον λόγο αυτό είναι πολύ διαδεδομένη στη ναυτιλία, σε διαφημιστικά banner, μουσαμάδες, τέντες κ.α.

 

Συνήθως τοποθετείται σε επιτραπέζιο πάγκο, ενώ υπάρχουν και μπουντουζιέρες αέρος μεγαλύτερου όγκου οι οποίες παραμένουν στο πάτωμα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο εύκολο στη χρήση, που λειτουργεί περίπου όπως ένα συρραπτικό: τοποθετούμε το υλικό κατάλληλα, πιέζουμε τον μοχλό και καθώς τρυπάμε το ύφασμα, τοποθετείται και το μπουντούζι ταυτόχρονα.

Πιο αναλυτικά, χρησιμοποιώντας μια μηχανή για μπουντούζια κάνουμε τρύπα και τοποθετούμε το μεταλλικό μπουντούζι για να περάσουμε σύρμα, σχοινί ή κορδόνι μέσα από το υλικό χωρίς να σκιστεί ή να παραμορφωθεί η τρύπα.

 

Πώς να επιλέξω την κατάλληλη μπουντουζιέρα;

Μία καλή μπουντουζιέρα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο για να είναι ανθεκτική, στιβαρή και σταθερή.

Όσον αφορά τις μπουντουζιέρες πάγκου, καλό θα ήταν να στερεώνονται καλά πάνω στον πάγκο όπου θα τοποθετηθούν.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της 3me είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό εργαλείο για τις ανάγκες σου. Μάθε τα πάντα για τις μπουντουζιέρες χειρός, τιμές και εφαρμογές και κάνε την ιδανική αγορά.

Με περισσότερα από 25 εμπειρίας, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις μπουντουζιέρες καθώς και υλικά θερμομεταφοράς ή υλικά μεταξοτυπίας, πρέσες, κοπτικά και ό,τι άλλο χρειαστείς!

Επικοινωνία

3ME Sign Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 122293804000

3Me Sign Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 122293804000

Μπαξεβανίδης Α.Ε.:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr