ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η εκτύπωση DTF (direct to film) αποτελεί τη πιο νέα μέθοδο εκτύπωσης σε ύφασμα η οποία μάλιστα αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι DTF εκτυπωτές αποτελούν για πολλούς το μέλλον της εκτύπωσης! Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου για πολλούς λόγους.

Η εκτύπωση DTF (direct to film) είναι μία μέθοδος εκτύπωσης μελανιών πάνω σε ειδικό φιλμ θερμομεταφοράς  DTF PET film και εν συνεχεία μεταφορά της εκτύπωσης πάνω σε ύφασμα, αφού πρώτα τοποθετηθεί ειδική κόλλα – πούδρα DTF Hot melt powder adhesive.

Επίλεξε σήμερα ένα DTF εκτυπωτή που δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης επάνω σε βαμβάκι, μετάξι, πολυεστέρα, νάιλον, άνορακ, τζιν αλλά και σε πολλά άλλα υφάσματα με ακρίβεια, λεπτομέρεια, παραγωγικότητα και εξαιρετικά φωτεινά χρώματα, σε αντίθεση με πιο συμβατικές τεχνολογίες που εκτυπώνουν μόνο σε βαμβακερά ή πολυεστερικά. Επιπλέον, τα DTF μηχανήματα λειτουργούν τόσο σε λευκά όσο και σε σκούρα ρούχα κάτι το οποίο τα καθιστά εξαιρετικά δημοφιλή, ενώ η ανθεκτικότητα της εκτύπωσης ενισχύεται και από τα ειδικά DTF μελάνια και την πούδρα θερμομεταφοράς, καθιστώντας την ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα με DTF printer ιδανική για ρούχα εργασίας όπως φόρμες, ρούχα γυμναστικής και ποδηλασίας.

Ωστόσο, αυτό που κάνει την ψηφιακή εκτύπωση σε φιλμ εξαιρετική επιλογή για κάθε επαγγελματία του χώρου είναι το χαμηλό κόστος επένδυσης που απαιτείται από τον χρήστη. Είτε είσαι επαγγελματίας που δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της εκτύπωσης και ψάχνεις κάτι καινούριο, είτε νέος που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, η εκτύπωση DTF θα σου λύσει τα χέρια.

Οι DTF εκτυπωτές συνδυάζουν επίσης αξιοπιστία, απαράμιλλη ποιότητα και υψηλή παραγωγικότητα. Αποτελούν μια εξαιρετικά βιώσιμη επιλογή, καθώς μπορούν να χειριστούν μεγάλους όγκους παραγωγής, κάτι που είναι απαραίτητο σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο.

Επένδυσε και εσύ σήμερα σε DTF μηχανήματα και κέρδισε τις εντυπώσεις με υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας ψηφιακές εκτυπώσεις σε ύφασμα. Στην 3ME θα βρεις ολοκληρωμένα πακέτα, που συνδυάζουν DTF printer, software, καθώς και DTF αναλώσιμα, όπως DTF PET film, μελάνια και κόλλα σε σκόνη (πούδρα) για να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι με μία κίνηση, χωρίς κόπο!

Φίλτρα

Αποτελέσματα Προϊόντων: 14

MHXANHMATA DTF

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14