ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εγγραφείτε εδώ
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
  • CNC

Ενδιαφέρεσαι για αγορά CNC; Καλώς ήρθες στην 3me!

Εδώ δε θα βρεις απλά μία μεγάλη ποικιλία από παντογράφους CNC αλλά και μία άρτια καταρτισμένη ομάδα που θα απαντήσει σε κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να αγοράσεις το καλύτερο μηχάνημα για τις ανάγκες σου, όποιες κι αν είναι αυτές.

Στην 3me διαθέτουμε CNC με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες.

Πιο αναλυτικά, εδώ θα βρεις CNC router με δυνατότητα κοπής και χάραξης πλήθους υλικών, όπως ξύλο και αλουμίνιο, κόντρα πλακέ, πλεξιγκλάς και ακρυλικό, έταλμποντ, πολαυκαιτάλη και άλλα πλαστικά.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για να μάθεις περισσότερα, τόσο για τα CNC router όσο και για τα χαρακτικά laser, να τα συγκρίνεις και να πάρεις τη σωστή απόφαση για τις ανάγκες σου.

 

Tι είναι το CNC;

Ένας παντογράφος CNC (Computer Numerical Control) χρησιμοποιείται στην κοπή και τη χάραξη διάφορων υλικών. Ουσιαστικά, ένας υπολογιστής μετατρέπει το σχέδιο που παράγεται από λογισμικό σχεδίασης (CAD) σε αριθμούς που ελέγχουν την κίνηση, κάτι σαν συντεταγμένες. Χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένες οδηγίες που στέλνονται σε έναν εσωτερικό υπολογιστή, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας πλήθους προϊόντων με ακρίβεια και ταχύτητα, χωρίς άμεση ανθρώπινη παρέμβαση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι CNC, κατάλληλοι για μια ευρεία ποικιλία υλικών.

 

Σε ποιους απευθύνονται τα CNC;

Η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι τα μηχανήματά μας απευθύνονται σε όλους: σε ιδιώτες, χομπίστες, σε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, σε εργοστάσια και βιομηχανίες.

Ένα CNC αλουμινίου και ξύλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακέτες και είδη μοντελισμού, μέχρι να αποτελέσει  και ιδανική προσθήκη σε μία επιχείρηση κατασκευής μεταλλίων ή ηλεκτρονικών πλακετών.

Παράλληλα, ένα CNC βαρέως τύπου με ενισχυμένο σκελετό, ισχυρό spindle και άριστη ακρίβεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απαιτητικά projects ενώ τα πιο compact μηχανήματα, όπως το CNC 6090, ταιριάζει σε ερασιτέχνες ή άτομα με περιορισμένο χώρο και budget.

Ανακάλυψε CNC ξύλου και λοιπών υλικών με άριστη ποιότητα κοπής, γρήγορο χειρισμό και εύκολο προγραμματισμό και απόκτησε το σχέδιο που επιθυμείς άμεσα!

Είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.